Even voorstellen

Ik ben Willemijn Top, ik ben geboren in september 1993.
Tot 2005 heb ik in Breda gewoond en vanaf dat jaar tot 2018 woonde ik in Bavel.
Sinds september 2018 ben ik samen gaan wonen in Ridderkerk.
Vanaf mijn 6e jaar hadden we al een hond, een labrador genaamd Bonny. Verder hadden we nog vogeltjes, vissen en konijnen in huis.
Helaas moesten we in juli 2012 afscheid nemen van Bonny. Vervolgens, in oktober 2012, stond Whiskey voor mijn neus, een husky kruising reu van toen al bijna 3 jaar oud. Ik heb de verantwoordelijkheid op mij genomen en Whiskey een goed thuis gegeven; na veel trainen kan hij sinds de zomer van 2014 loslopen en in september 2014 heb ik Ivy gekocht, een husky teefje van toen 1,5 jaar. Ze wonen beide bij mij.

Opleiding

Na de basisschool ben ik naar het Prinsentuin VMBO in Breda gegaan. Omdat ik altijd al veel met dieren bezig was ben ik door gegaan naar het Prinsentuin College MBO in Breda en daar heb ik de opleiding dierverzorging gedaan en ben afgestudeerd als dierverzorgster.
IN 2015/2016 heb ik de Natural Dog Trainer Education (Turid Rugaas) gevolgd. Tijdens deze opleiding heb ik geleerd hoe ik bijv. een puppycursus moet geven en hoe ik eigenaren kan helpen hun hond goed op te voeden. Maar ook hoe ik iemand met een hond met probleemgedrag kan helpen zodat ze het samen weer leuk kunnen hebben.

Werkervaring

Vanaf januari 2010 heb ik op de zaterdagen bij Dierenspeciaalzaak ’t Gupke aan de Ginnekenweg in Breda gewerkt. Daar heb ik erg veel geleerd over het verzorgen van de dieren maar ook hoe ik met klanten om moet gaan en hoe ik advies kan geven.
De werkzaamheden die ik daar meestal deed betrof het verzorgen van de konijnen en cavia’s, vogels water geven, hokken verschonen en de reptielen voeren en verzorgen.
Na mijn opleiding aan het Prinsentuin College heb ik in 2014/2015 een jaar gewerkt bij een ondenuitlaatservice. Al tijdens dat jaar ben ik begonnen met Dierverzorging aan Huis onder de naam Top4Dieren. In 2016 heb ik daar de hondenuitlaatservice aan toegevoegd. Inmiddels heb ik ongeveer 40 klanten die van mijn diensten gebruik maken.

Wat klanten ervan vinden

Hoe mijn klanten mijn diensten ervaren vindt u onder “klant ervaringen” en op Facebook.